Lid worden

Voor en door Libanezen

Word lid van de Vereniging Oud-Leerlingen Libanon Lyceum (VOL)! Daarmee blijf je op de hoogte van alle activiteiten van de vereniging, heb je de kans om contact te onderhouden met andere oud-leerlingen, krijg je vier maal per jaar de VOLtreffer opgestuurd en blijf je op de hoogte van het wel en wee van de school en haar (oud-)leerlingen en (oud-)personeelsleden. De vereniging kan jouw steun goed gebruiken.

Ruim 700 oud-leerlingen en (oud)personeelsleden gingen jou voor!

Het Libanon Lyceum kenmerkt zich door een sterk 'wij' gevoel. Als leden van de VOL willen wij deze band behouden en versterken. De VOL levert essentiële steun bij het opzetten van een reünie, organiseert ledendagen om oude herinneringen op te halen en staat in contact met het Libanon Lyceum om ook de huidige leerlingen bewust te maken van de lange historie van de school.

Lidmaatschap

De contributie van de VOL bedraagt € 15,00 per jaar bij automatische incasso en € 17,00 bij bankoverschrijving.

Geïnteresseerden die die zich aanmelden als nieuw lid, hoeven over het restant van het jaar geen contributie te betalen*. Zo kun je kijken of de vereniging wat voor jou is en krijg je toegang tot artikelen uit de VOLtreffer.
*Alleen voor personen die in het verleden geen lid zijn geweest van de Vereniging Oud-Leerlingen Libanon. Alleen gedurende het jaar van inschrijven.

Lid worden van de VOL is heel gemakkelijk. Vul het onderstaande formulier in. Je ontvangt dan binnen een aantal werkdagen een bevestiging van onze penningmeester. Tevens neemt de beheerder van de website contact met jou op om je te voorzien van een inlogcode waarmee je toegang hebt tot een selectie van artikelen uit de VOLtreffer.

Mocht je de contributie zelf over willen maken, kun je het geld storten op NL48 INGB 0008 0787 71 t.n.v. VOL-Libanon, Rotterdam onder vermelding van ‘contributie VOL’. Een groter bedrag mag natuurlijk ook.

Aanmeldformulier

Vul het onderstaande formulier in om lid te worden van de Vereniging Oud-Leerlingen Libanon Lyceum.

Alleen indien u buiten Nederland woonachtig bent.
Ter info: mocht je het niet eens zijn met een incasso dan heb je de bevoegdheid om het bedrag binnen 60 dagen na afschrijving -zonder opgaaf van reden- bij jouw bank terug te vorderen.