Succesvolle reünies!

Met veel plezier kijkt het bestuur van de VOL terug op de twee reünies die afgelopen weken hebben mogen plaatsvinden op het Libanon Lyceum.

Op 15 oktober vond de mammoetenreünie plaats. Leerlingen die in 1968 en 1969 op het Libanon begonnen konden deelnemen aan de gezellige middag, die veel bekijks trok. De dag werd georganiseerd door Anders Vink en Dick Koene. Na een korte kennismaking, wisten veel oud-leerlingen elkaar al snel te vinden. Onder het genot van een hapje en drankje kletsten zij druk door. Aan het eind van de middag blikte Anders Vink terug op de mammoetenwet en zijn eigen ervaringen op het Libanon Lyceum.

Op 22 oktober was het tijd voor de HBS-reünie, waar ook veel oud-leerlingen op af kwamen. De reünie startte in de vroege ochtend en ging door tot in de middag. Het begin van de reünie begon met een lezing van oud-docent en teamleider Pieter Claessens, die een overzicht van de verschillen tussen de HBS en de huidige situatie op school presenteerde. Daarnaast was er een lezing van huidige leerling Catey van Rosmalen, die een goed beeld presenteerde over hoe het leven van een leerling op het Libanon Lyceum er nu uit ziet. Daarnaast was er ruim tijd voor vragen. Aan het einde van de middag werd druk verder gepraat en kwam de middag tot een einde.

Al met al een succesvolle twee weken!

Foto’s van beide evenementen zijn onder ‘Foto’s’ in ons menu te vinden (klik hierna op de map ‘2022’)

Geplaatst in Actueel.

Geef een reactie